Terug naar overzicht

Wilhelminapark, Tilburg

Beschikbaar per 1 januari 2018 : STUDENTENHUIS met kamerverhuurvergunning voor maximaal 3 personen op zeer geschikte locatie!

Omschrijving: Het sfeervolle appartement is gelegen aan het Wilhelminapark, gekenmerkt door haar mooie authentieke panden uit de oude textielperiode.

Tevens nabij het textielmuseum, museum De Pont, het Wilhelminapark en vele winkeltjes en eetgelegenheden gelegen. Het centrum is op 8 minuten fietsen bereikbaar, evenals de Universiteit van Tilburg.

Winkelvoorzieningen: Op korte afstand zijn de Aldi en de Albert Heijn XL supermarkten gelegen.

Ideaal voor de boosdschappen! Begane grond Entree: Het appartement is gelegen op de begane grond  ( woonkamer, toilet en keuken ) en de eerste verdieping van deze karakteristieke woning.

Keuken: Eenvoudige keukenopstelling. Woonkamer: Vanuit de keuken toegang tot een knus woonkamertje, om gezellig samen te eten. Separaat toilet aanwezig.  Vanuit de hal toegang tot een grote binnentuin.

Eerste verdieping: Badkamer: Ruime overloop met toegang tot de badkamer en de drie slaapkamers. Ruime badkamer welke is voorzien van een douche, wastafel, spiegel en wasmachine aansluiting. 3 grote slaapkamers aanwezig, allen voorzien van laminaatvloeren en handige inbouwkasten.

Internet: Er is een aparte internet aansluiting aanwezig maar de nieuwe bewoners dienen wel ZELF internet te regelen. Berging aanwezig voor de fietsen. Fietsen kunnen ook veilig in de afgesloten en omheinde binnentuin geparkeerd worden.

Bijzonderheden: - Minimale huurtermijn 12 maanden - 1 maand waarborgsom - Woonoppervlakte bedraagt ca. 85m2 - Geen huisdieren toegestaan (honden en katten) - 3 aparte slaapkamers

- Niet meer dan 3 personen

Huurprijs: De kale huurprijs bedraagt EUR 955,00 Het niet-verrekenbaar voorschot gas, water en licht bedraagt EUR 200,00.

De totale maandelijkse huurprijs inclusief gas, water en licht bedraagt dus EUR 1.155,00 ( exclusief internet en tv signaal ).  

Eis: De ouders van alle huurder dienen een garantstelling te ondertekenen ,contactgegevens en een scan ID te overleggen. 

Wilt u meer weten over deze woning op de Wilhelminapark?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 955 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
85 m2
Aantal kamers:
3
Verdieping:
2
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 955
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 955
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Wilhelminapark, Tilburg

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning