Terug naar overzicht

Sumatrastraat, Amsterdam

Heerlijk licht en modern 3 slaapkamer kamer appartement met dakterras en extra studeerkamer. Dit appartement ligt op de bovenste verdieping alwaar u van het bijzondere uitzicht kunt genieten.

Ligging: De woning is gelegen in het hippe gedeelte van Amsterdam Oost. Gehaktballen en de nieuwste gin-tonics: in deze volkswijk struikel je over de hipste, leukste en verrassendste hotspots, dit schreef de uitkrant niet zo lang geleden. In de tussentijd is de buurt alleen maar leuker geworden!

Het appartement in de Sumatrastraat staat midden in deze buurt! Amsterdam Oost heeft zijn charme door de mix van verschillende culturen en de nieuwe invloed van jonge creatievelingen. Vlakbij het centrum, maar met toch een hele andere Amsterdam beleving. Hippe koffietentjes, rauwe loodsen, trendy cocktailbarretjes, just name it! De Javastraat ligt op loopafstand en hier vindt je zowel kleine speciaalzaken, pop-up stores als hotspots zoals the Walter Woodbury bar en Gallizia. Tevens op loopafstand vindt je het Javaplein en, het kloppende hart van de buurt, de Javastraat. Met de leuke koffietentjes, restaurants en cafés zoals: Coffee Company, Het Badhuis en BedfordStuyvesant is duidelijk waarom de buurt zo populair is! Maar het is ook de buurt van de leuke boetiekjes en speciaal zaakjes. Ook bekende horeca zaken op loopafstand zoals de Biertuin, bar Burkowski, café Kuijpers, Maxwell en Smoking Barrels. En er zijn ook winkels voor uw gewone dagelijkse boodschappen. Toch meer van het hardlopen, zonnen of barbecueën? Het Flevopark is letterlijk om de hoek. Ook is de gezellige Dappermarkt in de buurt.

De huurprijs is exclusief gebruikskosten van g/w/e/internet en gemeentelijke bewonersheffingen.

Wilt u meer weten over deze woning op de Sumatrastraat?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 1995 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
140 m2
Aantal kamers:
4
Verdieping:
2
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 1995
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 1995
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Sumatrastraat, Amsterdam

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning