Terug naar overzicht

Keizersgracht, Amsterdam

Luxueus gerenoveerd, licht en op hoog niveau gemeubileerd 2 slaapkamer appartement met antieke marmeren open haard en uitzicht op de Westertoren.

De woning is verdeeld over 3 verdiepingen (souterrain, beletage, eerste verdieping), alle verdiepingen zijn in het voorhuis van een prachtig monumentaal grachtenpand gesitueerd, met fabelachtig uitzicht over de Keizersgracht.

Deze unieke woning bevindt zich in een van de rustigste en mooiste stukjes van de Keizersgracht, op korte loopafstand van De Jordaan, De Haarlemmerstraat, Centraal Station en De Dam.Wonen in een oase van rust en toch midden in de Jordaan, tussen de winkelstraten met aangrenzende bruisende straatjes.Tijdens de renovatie zijn veel authentieke details bewaard gebleven, zoals op de begane grond een authentiek 4 meter hoog balkenplafond, originele vloeren en op de eerste verdieping een volledig gerestaureerd ornamenten plafond.

INDELING:Beletage:Prachtige open design keuken en aangrenzende eetkamer, met 2 hoge ramen breed uitzicht over de Keizersgracht.Tevens opbergkast en toilet met fonteintje aanwezig.Doordat er voor het pand geen parkeerplaatsen zijn kijkt u direct op de gracht.

Eerste verdieping:Woonkamer met 3 ramen breed prachtig uitzicht over de Keizersgracht. Voorzien van authentieke vloeren en antieke marmeren open haard. Doordat er voor het pand geen parkeerplaatsen zijn kijkt u direct op de gracht.

Souterrain: Hier bevinden zich 2 slaapkamers.Ingebouwde garderobe kasten.Badkamer met inloopdouche.De huurprijs van deze prachtige woning is exclusief de gebruikskosten van gas, water, elektriciteit, TV, internet en gemeentelijke bewonersheffingen.

Wilt u meer weten over deze woning op de Keizersgracht?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 4000 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
160 m2
Aantal kamers:
4
Verdieping:
2
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 4000
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 4000
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Keizersgracht, Amsterdam

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning