Terug naar overzicht

Burgemeester Vissersstraat, Tilburg

De voordelen van dit huis zijn de prachtige locatie, de enorme ruimte en het licht. Deze woning is gelegen in villa-park "Zorgvlied". Zorgvlied is waarschijnlijk het mooiste gebied in Tilburg met zijn lommerrijke straten, de mooie stijl van huizen uit de 30-er jaren en de aangename mix van interessante lokale bevolking en expatriates die daar wonen.

Op een steenworp afstand vind je een aantal leuke en handige winkels, waaronder, onder andere, een gloednieuwe, goed assortiment wijkwinkel en de op een na beste bloemenwinkel van Nederland.

In datzelfde gebied is het openbaar vervoer dat u rechtstreeks naar het stadscentrum / centraal station brengt. (Dit kan ook uitstekend uitkomen voor de avonden dat u in een van de vele restaurants in het centrum met een fijn glas wijn dineert).

Het prachtige park / "bos" Oude Warande is (eveneens) op wandelafstand en dateert uit 1712! Probeer een cappuccino na uw wandeling in het gezellige "Grotto" terras-café. 's Avonds kunt u van een heerlijk diner genieten in het luxe villa-restaurant "Auberge Du Bonheur".

Voor een maaltijd of een drankje in een meer relaxte omgeving kunt u naar het populaire eetcafé 'Het Dorstige Hert' of 'Stapperij Korenbloem' lopen. Op een fietsafstand van 8 minuten is de gerenommeerde Tilburgse Universiteit. Op 7 minuten rijden is de prachtige 27-holes, par-3 Golf-Club "Prise d'eau" Wat kunt u zich nog meer wensen? Dit mooie huis meet een ruime 195 m2 woon oppervlakte.

Dat is een zeer, zeer comfortabele ruimte om in te leven.

U kunt genoeg vrienden uitnodigen om te komen eten, maar ook ... ieder familielid kan zichzelf terugtrekken "in zijn / haar eigen ruimte". In principe heeft het huis 5 slaapkamers (!), maar ik heb twee van deze slaapkamers anders ingericht; een als fitnessruimte, de andere als studie / kantoor.

Met 2 badkamers en 3 toiletten is het zeer comfortabel wonen.

De bovenste etage zie ik als de "ouder-verdieping"; met een fantastische master-slaapkamer, een sauna (zo groot dat u er in kunt liggen), een fitnessruimte en aan eigen badkamer. Als u van de buitenruimte wilt genieten, kunt u natuurlijk in de tuin zitten, maar minstens zo speciaal is het 20 m2 terras op de tweede verdieping, verbonden aan de grote master slaapkamer, waar u heerlijke zonsondergangen kunt ervaren.

Omdat de woning rechte muren heeft op de tweede verdieping (in tegenstelling tot de andere 30-er jaren stijl huizen in Zorgvlied) is de totale leefruimte bijzonder indrukwekkend in kubieke meters. In feite heeft elke kamer muur-tot-muur ramen. Als gevolg hiervan is de hoeveelheid positief-geestelijk bevorderend licht ongeëvenaard. Zeker in de zomer maar zelfs ook in de winter.

Geniet van een zonsopgang op de oostkant aan de voorzijde van het huis (ik stel ook voor een ontbijt op het balkon) en u kunt dezelfde ervaring vanaf de middag aan de achterkant van het huis doorzetten. In de zomer kunt u tot 10 uur 's avonds in de zon op het terras ontspannen! Hoe ik mijn kostbare huurders behandel en wat ik "in ruil daarvoor" van deze huurders verwacht.

Mijn basisfilosofie is: als je goed met je huurders omgaat, zullen je huurders goed met je huis omgaan. Mijn huis is echt, volledig ingericht; tot de laatste details. Het bevat niet alleen antiek, maar ook diverse (kunst) voorwerpen die ik van over de hele wereld heb verzameld, evenals bijvoorbeeld ook een gloednieuwe 49" TV, een compleet ingerichte, nieuwe keuken, en dergelijke.

Ik ben op zoek naar een huurder die zulke waardevolle meubels en persoonlijke bezittingen waardeert en die daar van kan genieten. Ik (of de aangewezen agent) zal onmiddellijk eventuele structurele tekortkomingen / mankementen van het huis herstellen, zodat de huurder onmiddellijk van een dergelijke potentiële overlast wordt ontheven.

Bovendien ben ik heel flexibel. Mijn doel is om uw leven zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Als voorbeeld: als u liever de fitnessruimte of de studie wilt veranderen in een extra slaapkamer, zal ik dat realiseren.

Wilt u meer weten over deze woning op de Burgemeester Vissersstraat?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 1995 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
195 m2
Aantal kamers:
6
Verdieping:
21
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 1995
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 1995
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Burgemeester Vissersstraat, Tilburg

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning