Terug naar overzicht

Paul Schuitemahof, Amsterdam

Wonen aan de gracht, uw eigen sloep voor de deur en alle voorzieningen binnen handbereik.Dat is mogelijk bij deze royale grachtenwoning met 4 slaapkamers, dakterras en drijvend terras aan het water gelegen in het populaire stadsdeel IJburg.

U komt de grachtenwoning binnen via een ruime entree, naast het entree bevindt zich uw eigen inpandige parkeergarage. Aan de achterkant van de woning bevindt zich de grote woonkeuken met een drijvend terras en met prachtig uitzicht over het water. Hier kunt u uw eigen boot/sloep afmeren! Over de gehele eerste verdieping is de woonkamer gesitueerd, in feite betreft het een woonkamer aan de voorkant, eetgedeelte in het midden en een woonkamer aan de achterkant van de woning.

Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer aanwezig. De badkamer biedt een ligbad, aparte inloopdouche en toilet, Op derde verdieping is de 4e slaapkamer gesitueerd het altijd zonnige dakterras met extra bergruimte voor uw tuinmeubilair en BBQ. De woning beschikt ook nog over een overdekte parkeerplaats in de tegenover gelegen parkeergarage, de servicekosten hiervoor zijn 87,00 per maand. IJBURG IJburg is een gezellig nieuw gedeelte van de stad Amsterdam! Het eilandleven dicht bij het centrum wordt als zeer erg prettig ervaren door de bewoners.

De Paul Schuitemahof is gelegen op Haven-eiland West. Het winkelcentrum, kinderopvang, zorgcentrum, scholen, sportverenigingen, winkelcentrum, diverse leuke eetgelegenheden en de tram- en bushalte bevinden zich op loopafstand van de woning.

Het strand Blijburg is heel gemakkelijk lopend (ca. 10 min.) of per fiets (ca. 5 min.) te bereiken. Het eiland beschikt ook over een eigen jachthaven en diverse jachthavens in de buurt, een zeilschool en in het zomerseizoen een surfschool, ideaal voor de watersporters. Het centrum van Amsterdam is met de tram en per fiets makkelijk te bereiken.

U bent in ca. 15 minuten met lijn 26 op het centraal station. Met 1 overstap naar tramlijn 10 bij de tramhalte Rietlandpark bent u in ca. 20 minuten op het Leidseplein. Door de weeks en in het weekend rijden er de hele nacht door nachtbussen op IJburg. Ook rijdt er om de ca. 15 minuten een bus (lijn 66) naar de Amsterdam ArenA, waar de Ziggodome, AFAS Live (voorheen de Heineken Music Hall), Pathé bioscoop, Mediamarkt, Woonmall, Decathlon en diverse eetgelegenheden zijn.

De Ring A10 (afslag S114) richting Utrecht/Rotterdam/Zaandam is binnen enkele minuten te bereiken. Ook is er een goede/snelle ontsluiting naar de A1 richting Almere/Amersfoort. De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik g/w/e/tv/internet en gemeentelijke bewonersheffingen.

Wilt u meer weten over deze woning op de Paul Schuitemahof?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 2500 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
200 m2
Aantal kamers:
6
Verdieping:
2
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 2500
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 2500
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Paul Schuitemahof, Amsterdam

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning