Terug naar overzicht

Vilderstraat, Veldhoven

Zeer royale, goed onderhouden en fraaie gestoffeerde en gemeubileerde authentieke woonboerderij met o.a. 2 badkamers, een royale tuin gelegen aan de rand van Veldhoven en nabij o.a. uitvalswegen, Eindhoven Airport, ASML en de Internationale School. Indeling: Entree: Middels een dubbele poort toegang tot de tuin met voldoende parkeergelegenheid en een overdekt terras op het zuiden. Afgesloten, zeer ruime berging waar fietsen ed. gestald kunnen worden.Entree huis: begane grond.

Hal met garderobe en toilet. Zeer forse woonkamer met een afmeting van ca. 80 m2 o.a. voorzien van een houten vloer en fraaie balken. Grote leefkeuken met alle apparatuur en een vaatwasser. 1e Badkamer met een wasmachine, droger, bad, douche en wastafel. Slaapkamer met wastafel en een houten vloer. 1e Etage: Grote overloop met ruimte voor een werkplek of zitje. 2e Badkamer met een douche, wastafel en toilet. Kinderkamer met wastafel. 3e Slaapkamer (20 m2) met wastafel. Ouderslaapkamer met een afm. van ca. 25 m2.

Gastenverblijf met woonkamer 25m2 met open keuken, badkamer, toilet en via trap te bereiken slaapzolder 32m2.

Deze warme en enorm ruime woning telt in totaal dus 5 (riante) slaapkamers,2 keukens,3 badkamers en 4 toiletten.In overleg kan deze woning eventueel ook gestoffeerd worden verhuurd.

\Overig/Bijzonderheden:- Beschikbaar per 1 oktober 2017- De huurprijs is inclusief televisie/internet - Exclusief energiekosten en gemeentelijke belastingen.- Minimale huurperiode 12 kalendermaanden.

Wilt u meer weten over deze woning op de Vilderstraat?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 3200 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
400 m2
Aantal kamers:
6
Verdieping:
8
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 3200
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 3200
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Vilderstraat, Veldhoven

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning