Terug naar overzicht

St.-Lambertusstraat, Cromvoirt

Prachtige vrijstaande woning in het hart van het gezellige dorp Cromvoirt! Cromvoirt kenmerkt zich in de eerste plaats door een hoge kwaliteit van wonen.

Rust en ruimte in een landelijke omgeving. Het gewilde dorp, onderdeel van gemeente Vught, is zeer centraal gelegen nabij uitvalswegen richting 's-Hertogenbosch, Tilburg en Waalwijk. De St.-Lambertusstraat wordt gekenmerkt door diverse karakteristieke woningen met een mooie uitstraling en fraaie bomen.

Het landelijke gebied de Meierij van 's-Hertogenbosch omvat onder andere recreatieplas de IJzeren Man, natuurontwikkelingsgebied De Gement, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen en diverse fietsroutes (Cromvoirt ligt op fietsafstand van het nieuwe Jeroen Bosch Ziekenhuis en het bourgondische stadscentrum van 's-Hertogenbosch). De woning bevindt zich middenin de dorpskern en is gelegen op een zeer ruim perceel.

Via de voordeur betreed u de woning, waarbij u direct in de ruime hal komt. Vanuit de hal zijn zowel de ruime leefkeuken als de woonkamer te bereiken. De woonkamer is voorzijn van diverse raampartijen welke zorgen voor een hoge dosis lichtinval en een laminaatvloer.

Aan de achterzijde van de woning treft u openslaande deuren, welke toegang bieden tot de zeer ruime tuin (ongeveer 1000m2). De aangrenzende open leefkeuken is ruim opgezet en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken bevind zich tevens nog een bijkeuken waar de aansluiting voor de wasmachine gevestigd is. Via de trap in de hal bereikt u de eerste etage. Deze etage is voorzien van maar liefst 3 slaapkamers.

Op deze etage vind u ook de badkamer. Deze badkamer is volledig betegeld en voorzien van o.a. een ligbad, een douche en een toilet. 

Wilt u meer weten over deze woning op de St.-Lambertusstraat?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 1550 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
1165 m2
Aantal kamers:
5
Verdieping:
33
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 1550
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 1550
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op St.-Lambertusstraat, Cromvoirt

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning