Gerenoveerd appartement van circa 75 m² met balkon en berging in de leukste buurt van amsterdam, midden in oud-zuid. nabij de reijnier vinkeleskade en het vondelpark bevindt zich de rustige banstraat. De populaire en gezellige cornelis schuyt en de van bearlestraat met zijn talloze winkeltjes en restaurantjes zijn op loopafstand gelegen. Maar ook is het concertgebouw en diverse musea om de hoek van het appartement. De ring a10 ligt op enkele minuten rijden. Maar ook het openbaar vervoer zoals, de buslijnen 15, 65 en 165 alsmede trams 5, 24 en 16 stoppen om de hoek. via de gemeenschappelijke trappengang komt u aan de op de tweede etage, waar het appartement zich bevindt. hier is tevens de berging. via de voordeur komt u binnen in de hal die toegang biedt tot alle kamers in de woning. aan de voorzijde bevindt zich de slaapkamer met genoeg kastruimte. de woonkamer is gelegen over de volle lengte van de woning, daardoor is er een ruime zitkamer en eetkamer. Deze kamer is voorzien van 2 originele schouwen en heeft een pvc houten vloer. Aan de achterzijde komt met via openslaande deuren op het balkon, dat is gelegen op het oosten. badkamer is voorzien van een ligbad met douche, handdoek radiator en wastafel. Verder bevindt zich in de hal een separaat toilet. De gezellige keuken is gelegen aan de achterkant van het appartement, en is voorzien van een fornuis, vaatwasser, koelkast, magnetron en ook de wasmachine. verder is er in de woning internet en kabelaansluiting aanwezig. servicekosten zijn: * internet en tv € 72,50 per maand * gas water en licht € 115,- per maand * meubels en stoffering € 112,50 per maand bijzonderheden: * balkon * beschikbaar per 20 december 2018 * waarborgsom 2 maanden * geen huisdieren toegestaan * niet beschikbaar voor delers ++++++++++ renovated furnished 2 room (1 bedroom) apartment with balcony in old-south. in a quiet street close to the reijnier vinkeleskade, the vondelparc and the cornelis schuytstraat with a diversity of shops and the imposing apollolaan around the corner. It's easy to reach the highway a10 in a few minutes. Bus lines 15,65, 5 and 24 are a few examples of the lines that stop in the neighboorhood. layout entrance at the second floor, central corridor provides entrance to all the rooms in the apartment. Bedroom at the front with closet. Light and spacious living room with entrance to the balcony on the east. Bathroom with bath and shower, towel radiator and sink. Seperate toilet. Kitchen provieded with dishwasher, fridge, freezer, washing machine and microwave. Internet and cable connections. service costs are: * internet and tv € 72,50 per month * gas, water and electricity € 115,- per month * furnishing € 112,50 per month specifications: * balcony * available from 20 december 2018 * deposit 2 months * no pets allowed * not available for sharing

Wilt u meer weten over deze woning op de Banstraat?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 1850 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
0 m2
Aantal kamers:
0
Verdieping:
0
Lift aanwezig:
Nee
Kale huurprijs:
€ 1850
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 1850
Type aanbieder:
Huurwoningen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Banstraat,

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning