Terug naar overzicht

De Lairessestraat, Amsterdam

Unieke stadsvilla met 7 slaapkamers (annex studeer/kantoorruimtes), 3 open haarden, 3 badkamers, hoofd woonkeuken en bijkeuken, kelder, royale achtertuin en groot en gemakkelijk toegankelijk dakterras (70m2).

Indeling:U komt binnen in een statige hal, rechts de oorspronkelijke keuken die als grote vestibule in gebruik is, links twee grote zitkamers en-suite met 2 openhaarden met openslaande deuren die uitkomen op royale garden op het zuiden. De keukenkamer die tevens uitkomt op de tuin wordt binnenkort vervangen door een nieuwe luxe keuken (zie arts impressie). De kamers van de begane grond en 1e verdieping zijn 3,5 meter hoog.

In de hal bevindt zich de prachtige oorspronkelijke monumentale trap, van boven verlicht door glas en lood ramen, naar de 1e verdieping; Aldaar 4 grote slaapkamers waarvan 1 kamer met openhaard. De karakteristieke badkamer is zeer groot en hoog, met ligbad, douche, wc en van boven verlicht door de bovenramen.

Op de 2e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer, en het heeft toegang tot het grote dakterras met prachtig uitzicht. Op de 3e verdieping bevindt zich een slaapkamer met badkamer. In de kelder bevindt zich een grote sport- en wasruimte, en bergruimte.In de kelder bevindt zich een grote sport- en wasruimte, en bergruimte.

Het huis is al jaren een gewilde filmlocatie, ook de monumentale badkamer heeft meerdere keren gediend als filmset. Zo is de woning locatie geweest voor een film van Dick Maas, en voor diverse tv-commercials en foto-shoots o.a. voor het product Nivea en Leffe Bier. 

De verhuurprijs is exclusief de kosten van gebruik gas, water, elektriciteit, internet en gemeentelijke bewonersheffingen.

Wilt u meer weten over deze woning op de De Lairessestraat?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 9500 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
400 m2
Aantal kamers:
15
Verdieping:
8
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 9500
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 9500
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op De Lairessestraat, Amsterdam

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning