Terug naar overzicht

Marnixstraat, Den Haag

Riant 3 kamer appartement (85m²) gelegen op de 1e woonlaag met eigen berging, ruim balkon en 2 parkeerplaatsen, voorzien van houten kozijnen met dubbel glas gelegen in het Regentessekwartier. Het appartementencomplex "'Marnixstraat" is gebouwd in 1996 en kenmerkt zich door de ruim opgezette appartementen. De woning is gelegen in het populaire Regentessekwartier, en zodoende op loopafstand gelegen van diverse winkelstraten o.a. Weimarstraat, Prins Hendrikstraat (Zeeheldenkwartier), Reinkenstraat(Duinoord) en Frederik Hendriklaan(Statenkwartier) Ook is het centrum op loopafstand en is het strand van Scheveningen te bereiken na 10 Minuten fietsen. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn ook uitstekend te bereiken. Indeling: Indeling: entree complex via verzorgd en af te sluiten portiek, entree appartement op 1e woonlaag, ruime hal afmeting van ca. 1.00 x 5.50 m. Vanuit de hal kunt u alle vertrekken betreden. Deze ruime woning beschikt o.a. over een grote woonkamer ca. 6.57 m x 4.80 m. met open keuken afmeting 2.00 m. x 3.00 m. met fraaie laminaatvloer voorzien semi-open keuken afmeting ca. 2.00 m x 3.00 m. voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a. kookplaat, afzuigkap en oven en voldoende kastruimte. Vanuit de overloop, treft u een nette volledige betegelde badkamer met ligbad en wastafelmeubel, verder 2 riante slaapkamers afmetingen van 4.90 m x 2.70 m en 3.96 m x 2.93, grote bergkast, seperate toilet, aparte wasruimte met wasmachine en drogeraansluiting. Verder een balkon met afmeting 1.00 m x 4.70 m, berging in de onderbouw en 2 afgesloten garageplekken aan de achterzijde van de woning, let wel: deze zijn afzonderlijk te huur voor 50 euro per maand. Woning is EXCLUSIEF GAS/WATER EN ELECKTRA Onderverdeling huurprijs Huurprijs: € 1190,- Servicekosten: € 20,- Stofferingskosten: € 40,- Totale huur: € 1250,-

Wilt u meer weten over deze woning op de Marnixstraat?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 1190 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
85 m2
Aantal kamers:
3
Verdieping:
0
Lift aanwezig:
Nee
Kale huurprijs:
€ 1190
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 1190
Type aanbieder:
Huurwoningen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Marnixstraat, Den Haag

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning