Terug naar overzicht

Bergweg, Blaricum

Aan de rand van het oude Dorp van Blaricum op de Berg aan de Bergweg, ligt dit royale statige familiehuis (gebouwd in 2003) met ca. 325m2 woonoppervlak, voorzien van inpandig zwembad (verdieping ca. 120m2), met zicht over het natuurgebied. Een prachtig aangelegde tuin rondom, garage/bijgebouw met een uitloop naar de achter gelegen straat en zonnige tuin op een terrein van 1.000m2. Dit familiehuis is te huur voor een periode van maximaal 2 jaar. De kernwoorden die dit heerlijke bijzondere familiehuis omschrijven zijn: Licht Uniek Privacy Wonen op niveau Rand van het oude dorp Middels een fraaie buiten trap komt u bij de entree, hal met toilet, woon/eetkamer met open haard en uitzicht over de tuin, deze kamer grenst aan het hooggelegen zonneterras. Verder op deze verdieping een semi open keuken en gaat u vanuit de eetkamer met een spiltrap naar de vide, een prachtige ruimte voor een werk/televisiekamer met uitzicht op de aspergevelden. Terug in de hal, kunt u of naar de slaapverdieping; met master bedroom met inloop kasten, royale badkamer met ligbad, separate douche en dubbele v.w.. En trap naar de tweede verdieping met slaapkamer en waskamer. Vanuit de hal op de begane grond kunt u naar de lager gelegen verdiepingen: • Niveau -1; 3 slaapkamers met zicht en toegang tot de achtertuin en een badkamer met bad, douche, toilet en v.w.. Wijnkelder • Niveau -2; een inpandig verlicht zwembad met relaxruimte (met jetstream en automatisch roldek), doucheruimte en bergkast • Niveau -3; technische installaties In de tuin staat een garage/bijgebouw, met kelder, geschikt voor vele doeleinden qua gebruik. Kortom een huis met heel veel opties op een heerlijke vrije locatie, de moeite van een bezichtiging meer dan waard.

Wilt u meer weten over deze woning op de Bergweg?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 4975 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
325 m2
Aantal kamers:
10
Verdieping:
48
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 4975
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 4975
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Bergweg, Blaricum

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning
Meer in dezelfde plaats: