Terug naar overzicht

Segbroeklaan, Den Haag

Fantastisch Licht en royaal deels gestoffeerd 5-kamer appartement (3 slaapkamers) van ca.110m2 gelegen op de 1e etage in gesloten portiekflat met lift en berging. Dit appartement heeft een prachtige vloer, dubbel glas en veel ruimte. Ideale ligging nabij winkels, openbaar vervoer maar ook het strand of centrum zijn eenvoudig en snel te bereiken.

International School, Europese school, Frans en Duitse School zijn in de directe nabijheid alsook Internationale organisaties zoals het Tribunaal, Europol, ICTY en OPCW. Het appartement heeft uitzicht op groen en is omgeven door recreatiegebieden. Dit appartement heeft eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde van het gebouw voor de bewoners.

Indeling: -Afgesloten entree v. v. brieven- en bellentableau, -Lift naar de etages. -Royale berging met lichtpunt in onderbouw. -Entree woning. -Voorportaal ca.4.00x2.00/4.50 v. v. videofoon. -Woonkamer ca.7.00x3.10 met schuifseparatie naar eetkamer -Eetkamer ca.5.10x3.10 met toegang tot balkon -1e slaapkamer ca.4.00x3.00 -2e slaapkamer ca.3.20x1.20 -3e slaapkamer ca.3.20x1.50 -Keuken ca.3.35x2.10 met oven, gasfornuis, afzuigkap, 2x koelkast en vaatwasser -Badkamer ca.2.35x1.50 met douche, wastafel en w. m. a. -Vrij hangend toilet met fontein. -Balkon ca.9.00x1.50 op het Zuiden -Parkeergelegenheid voor bewoners

Wilt u meer weten over deze woning op de Segbroeklaan?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 1395 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
110 m2
Aantal kamers:
5
Verdieping:
2
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 1395
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 1395
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Segbroeklaan, Den Haag

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning