Terug naar overzicht

St. Jacobstraat, Den Haag

Het complex op de hoek van de Wagenstraat en de Sint Jacobstraat was oorspronkelijk een aantal woningen daterend uit de eerste helft van de 17e eeuw. Deze pandjes waren gebouwd op het achterterrein van een middeleeuwse woning, waarvan de stenen later zijn gebruikt om de buitenruimte te plaveien. In 1992 heeft Stadsherstel deze pandjes aangekocht en op hoogwaardig niveau gerenoveerd om er 9 woningen te realiseren in de karakteristieke stijl van de oude buurt.

Via een gezamenlijke authentieke hal komt men bij het appartement. Vanuit de hal is er toegang tot alle ruimtes van het appartement namelijk, de twee slaapkamers (ca.6 en 12m2), het toilet, de badkamer (ca.6m2) en de woonkamer met open keuken (ca.49m2). Het terras (ca.18m2) is via de schuifpui in de woonkamer te bereiken. De Sint Jacobstraat is gelegen in het centrum van Den Haag. Aan de noordelijke kant wordt de straat afgesloten door het Spui en aan de zuidelijke kant door de Wagenstraat. In de directe omgeving bevindt zich de bruisende oude binnenstad. Op twee minuten loopafstand vind je de Grote Markt met verschillende horeca gelegenheden. Vanaf de Grote Markt begint het winkelgebied. Twee minuten lopen in de andere richting bevindt zich het Huijgenspark. Daarbij zijn ook de Hofvijver, de Paleistuin en het Kortenbos in de nabije omgeving te vinden.

Wilt u meer weten over deze woning op de St. Jacobstraat?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 995 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
80 m2
Aantal kamers:
3
Verdieping:
2
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 995
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 995
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op St. Jacobstraat, Den Haag

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning