Terug naar overzicht

Willemstraat, Utrecht

Locatie: gunstig gesitueerd t. o. v. het Centraal Station, stadscentrum, diverse winkelvoorzieningen, het openbaar vervoer en de uitvalswegen Wijk/Ligging: Utrecht Centrum/Wijk C Huurprijs: € 945,- per maand (inclusief G/W/E) Omschrijving: Het betreft een zelfstandig appartement bestaande uit woonkamer, slaapkamer, geslote keukenruimte en badkamer voorzien van douche en toilet. Bijzonderheden: * De huurprijs is € 945,- inclusief voorschot G/W/E per maand * Aanvaarding: per direct * Totale oppervlakte: circa 40 m2 * De verhuurperiode is voor bepaalde tijd (12 maanden) * Profiel kandidaat: 1 persoon of stel (werkend), niet rokend, geen huisdieren * De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur * De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages. Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren. Zoeken Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers. Matchen De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten. Opdracht tot Dienstverlening (OTD) Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: \***\***\***\*** of mailen naar: info@viziermakelaardij. nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Wilt u meer weten over deze woning op de Willemstraat?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 945 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
40 m2
Aantal kamers:
2
Verdieping:
0
Lift aanwezig:
Nee
Kale huurprijs:
€ 945
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 945
Type aanbieder:
Huurwoningen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Willemstraat, Utrecht

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning