Terug naar overzicht

Albertus Magnusstraat, Tilburg

Deze studio kan voor korte huurperiode worden gehuurd, minimaal 6 maanden, ideaal voor tijdelijke studieprojecten of overbruggingsperioden! Nieuwe studio, gelegen in een onlangs gerenoveerd pand. Gelegen in Tilburg-West, in de directe nabijheid van supermarkten, bushaltes en diverse winkels. Parkeren kan gratis voor de deur. De universiteit ligt op ongeveer 5 minuten fietsafstand. Centrum en uitgaansgebied zijn dus op korte afstand bereikbaar!

Indeling studio: Vanuit een gezamenlijke entreehal bereikt men de sfeervolle studio. De ruime woonkamer is uitgevoerd met een sfeervolle vloer. De woonkamer geniet veel lichtinval door de grote raampartijen ( dubbelglas). De woonkamer kan prachtig uitgelicht worden door de ingebouwde spotjes met dimmer. In de woonkamer is klein aanrechtblad aanwezig met water en kookvoorziening. Eigen badkamer beschikt over een douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Gemenschappelijke keuken: Er is ook een gemeenschappelijke keuken aanwezig, welke is gelegen op de begane grond. Twee aparte kookstellen aanwezig. Deze wordt gedeeld met maar 6 andere personen.

Internet: Internet en televisie is inbegrepen in de huurprijs. U betaalt  dus géén extra kosten voor internet en televisie. Parking: In de buurt kunt u gratis parkeren. 

Wilt u meer weten over deze woning op de Albertus Magnusstraat?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 516 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
26 m2
Aantal kamers:
1
Verdieping:
31
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 516
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 516
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Albertus Magnusstraat, Tilburg

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning