Terug naar overzicht

Bosscheweg, Tilburg

Appartement te huur op een zeer mooie locatie in Tilburg Het appartement is gelegen op de begane grond aan de kant van de Hoevense Kanaaldijk met een eigen entree aan de achterzijde via de tuin. Het appartement aan de gewilde Bosscheweg met avond zonnestralen op het balkon kijkt u heerlijk weg over de bedrijvige Bosscheweg en de rustigevende Hoevense Kanaaldijk. Het stadscentrum bevindt zich op een kleine afstand.

Via de Ringbaan Oost kunt u gemakkelijk naar de snelweg richting Eindhoven en Breda. Indeling en omschrijving huur appartement Tilburg: Begane grond: Het appartement gelegen op de begane grond heeft een eigen ingang.

Via de hal bereikt u de woonkamer, slaapkamer, badkamer en seperaat toilet. Woonkamer: De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en geniet van veel lichtinval middels de grote schuifpui. Via de woonkamer bereikt u het ruime balkon.

Keuken: De lichte open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat en afzuigkap. De keuken beschikt over voldoende opbergruimte.

Slaapkamer: De ruime slaapkamer is voorzien van een nette laminaatvloer en een inbouwkast. Badkamer: De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafel en ligbad. Ook is hier een wasmachineaansluiting aanwezig.

Wilt u meer weten over deze woning op de Bosscheweg?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 899 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
47 m2
Aantal kamers:
2
Verdieping:
2
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 899
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 899
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Bosscheweg, Tilburg

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning