Terug naar overzicht

Lisztgaarde, Oss

Fraai afgewerkt en goed onderhouden appartement + berging met unieke vrije ligging aan groot park De fraaie ligging aan park en goede afwerking maakt dit appartement bijzonder. Aan de voorzijde is er een vrije uitkijk vanaf het balkon en aan de achterzijde grenst het complex aan een uitgestrekt park.

Dit alles gaat samen met een sfeervol ingerichte woning. Voorzieningen zijn dicht in de buurt te vinden. Een korte wandeling leidt snel naar een groot overdekt winkelcentrum met supermarkten, winkels en speciaalzaken. Tegelijkertijd zorgt de laan voor het complex voor een vlotte verbinding naar het stadscentrum en richting de opritten van de A59.

Entree Centrale ruime hal met deurbellentableau en brievenbussen. In deze centrale hal kunnen we met lift en trap naar het appartement op de vijfde verdieping.

Appartement Over de galerij van de 5e verdieping lopen we naar de voordeur van het appartement. Hierachter is de hal met de toegangsdeuren van alle vertrekken. Het gehele appartement is voorzien van nette laminaatvloer. De woonkamer is leuk opgezet en kent een fijne lichtinval. Naast het grote raam is een balkondeur naar het balkon aan de voorzijde. Hier hebben we een mooie, vrije uitkijk. De keuken heeft een L-vorm met enige inbouwapparatuur. Vanuit de hal kunnen we verder naar de slaapkamer.

Een groot raam zorgt hier voor een fijne lichtinval. In de badkamer bevindt zich een douche, toilet en wastafel. In de hal is verder er de mogelijkheid voor een afzonderlijke wasruimte, t.b.v. wasmachine en droger. Balkon en berging Het balkon aan de voorzijde biedt een fraaie, vrije uitkijk over de groene omgeving. Door de ligging kan er genoten worden van de nodige zon en privacy.

Onder in het appartementencomplex is een eigen berging. 

Wilt u meer weten over deze woning op de Lisztgaarde?

Vul het contactformulier in om direct contact op te nemen met de verhuurder.
Prijs per maand € 708 incl.
Energie label:
Type huurwoning:
Opleverniveau:
Oppervlakte in m2:
50 m2
Aantal kamers:
2
Verdieping:
2
Lift aanwezig:
Ja
Kale huurprijs:
€ 708
Gas / Water / Electra:
€ 0
Servicekosten:
€ 0
Totale huurprijs:
€ 708
Type aanbieder:
Directwonen
Beschikbaarheid:
Kies een optie
Beschikbaar per:
direct
Bezichtiging:
Nee
Max aantal personen:
Woningdelers:
Nee
Roken toegestaan:
Niet opgegeven
Huisdieren:
Niet opgegeven
Inschrijven gemeente:
Niet ingevuld
Internet beschikbaar:
Niet ingevuld
Centrum:
Niet ingevuld
Treinstation:
Niet ingevuld
Tram/Bus/Metro:
Niet ingevuld
Supermarkt:
Niet ingevuld

Op kaart

Veilig en vertrouwd een woning huren:

Nuwoning zal de door u opgegeven gegevens zeer discreet behandelen en alleen na uw goedkeuring verspreiden aan een verhuurder waarvan u de woning wilt huren. Graag benadrukken wij dat wanneer u een interessante woning ziet, bellen het snelst gaat.

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner.
Neem contact op met de aanbieder

Reageren op Lisztgaarde, Oss

Deze woningen wordt via één van onze partners aangeboden, contact verloopt via de website van onze partner, klik op "Reageren op deze woning" om verder te gaan.

Reageren op deze woning