Vergroot uw kans op een huurder

Om uw woning te verhuren dienen er natuurlijk geïnteresseerden te zijn en daar kunt u zelf een handje mee helpen. Zo zijn er verschillende zaken die veel invloed hebben op de manier waarop een potentiële huurder tegen uw woonruimte kijkt. In deze blog vindt u een aantal zaken die kunnen helpen met het verhuren van uw woonruimte, zodat u deze nog sneller verhuurd krijgt.

Bied uw woonruimte aan op een online verhuurplatform

Om er voor te zorgen dat genoeg mensen uw huurwoning te zien krijgen is het verstandig om deze bij meerdere online verhuurplatformen aan te bieden. Op deze manier vergroot u de kans dat u een huurder vindt die op zoek is naar een woning zoals die van u. De professionele verhuurplatformen, zoals Nuwoning, krijgen dagelijks veel bezoekers, waardoor de kans op een nieuwe huurder dichterbij is dan u denkt.

De juiste foto's zijn het halve werk

Er zullen zeer weinig mensen zijn die interesse tonen in een woonruimte als er geen foto's bij staan. Als u de kans op het verhuren van uw woning aanzienlijk wilt vergroten, dient u kwalitatieve foto's van uw woonruimte te plaatsen bij de vermelding. Zorg dat alles netjes is opgeruimd en dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van natuurlijke lichtinval. Het zal u verbazen hoe veel vermeldingen nog foto's hebben waarop de woning niet is opgeruimd. Dit geeft direct een minder positieve sfeer af en kan er voor zorgen dat u potentiële huurders kwijt raakt.

Geef zo veel mogelijk details voor de potentiële huurder

Niemand houdt er van om voor onaangename verrassingen te komen te staan. Beschrijf daarom alles zo volledig mogelijk, zodat mensen goed kunnen beoordelen of ze interesse hebben in het huren van uw woning. Doe dit overigens ook met de foto's. Het is bijvoorbeeld niet slim om een bepaalde ruimte niet te fotograferen omdat deze in slechtere staat is. U wilt potentiële huurders natuurlijk niet het gevoel geven alsof ze in de maling worden genomen. Wees dus zeer transparant en eerlijk en u zult merken dat uw woning eerder verhuurd wordt.

Geplaatst op: 07-04-2017