Huren bij Nuwoning

Via NuWoning.nl kunt u het volgende huren:

Welke voorwaarden en condities zijn er allemaal verbonden aan het huren van een huis? Wat wordt de maandelijkse huurprijs? En als u een kamer gaat huren? Dit zijn enkele vragen waar u graag een duidelijk antwoord op wilt krijgen, alvorens u gaat huren. Op Nuwoning vind u uitgebreide informatie over de woonruimte die u aan het bekijken bent. Heeft u een vraag m.b.t. een specifieke woning of wilt u een bezichtiging inplannen, neem dan contact op met de vermelde verhuurder.

Zelf huren

 

Wat doen wij voor u?

Wij voorzien u van een overzichtelijk en uitgebreid platform waar u in een handomdraai gratis geschikte woonruimte kunt vinden en op kunt reageren. Er zijn appartementen, kamers. studio's en nog verschillende andere categorieën waaruit u kunt zoeken. Tevens kunt u op onze website overzichtelijk en snel filteren op allerlei kenmerken zodat u direct de ruimtes te zien krijgt die aan uw wensen voldoen.

Wilt u een woning huren?

Als u een account hebt aangemaakt, kunt u contact opnemen met een verhuurder. Vindt u een woning die interessant lijkt, dan kunt u een bezichtiging inplannen of bijvoorbeeld eerst nog aanvullende vragen stellen. U bent zelf verantwoordelijk voor het contact met de verhuurder en het inplannen van een eventuele bezichtiging.

Niet de woning gevonden waar u naar op zoek bent? Geen paniek, door u aan te melden voor "e-mail alerts" houden we u op de hoogte van woningen die voldoen aan de door u aangegeven kenmerken. Aangezien het aanbod voordurend veranderd is de kans groot dat uw woonwensen snel in vervulling gaan!

Wat heeft u nodig om te kunnen huren?

De volgende zaken worden doorgaans van u gevraagd om mee te nemen naar een bezichtiging. Om er zeker van te zijn de juiste stukken mee te nemen is het contacteren van de verhuurder hierover aan te raden.

Geldig identiteitsbewijs.

Een arbeidscontract , werkgeversverklaring of garantstelling.3 recente loonstroken indien je in loondienst bent.

Een uittreksel van de kamer van koophandel en meest recente aanslag inkomstenbelasting indien je zelfstandig ondernemer bent.

Wat zijn de kosten?

Zowel uw account als reageren op aangeboden woonruimte is bij Nuwoning geheel gratis. U kunt dan ook zonder enige kosten het aanbod bekijken en in contact komen met een verhuurder. Met een account kunt u dus niet alleen alle details en eigenschappen van de huurwoning bekijken, maar kunt u ook meteen contact opnemen met de verhuurder. Laat dus geen woonruimte meer aan u voorbij gaan en maak een account aan.