Heeft u een woning te huur? Nuwoning.nl

Naast dat u op Nuwoning een zeer uitgebreid aanbod van woonruimtes kunt verwachten, kunt u natuurlijk ook zelf een woning te huur aanbieden. Er is tegenwoordig veel vraag naar woningen, dus is het slim om uw huurwoning overzichtelijk aan te bieden, dan is deze in een mum van tijd weg. Als u een account aanmaakt op Nuwoning kunt u zelf gemakkelijk en snel verhuurder worden. U kunt kiezen dat u een woonruimte wilt verhuren en vervolgens kunt u hier een zeer uitgebreide advertentie voor maken. Vul deze vervolgens aan met duidelijke foto's van alle ruimtes, zodat de mensen die interesse hebben ook direct weten wat ze moeten verwachten.

Tips voor goede foto's bij uw advertentie

Advertenties met mooie en duidelijke foto's worden veel eerder verhuurd dan advertenties waarbij de foto's er niet goed uit zien en waar deze helemaal niet aanwezig is. Zorg er ten eerste voor dat je huis goed opgeruimd is. Als mensen een foto zien waarop het een enorme rommel is, zal de interesse snel veel minder worden. Daarnaast is het verstandig om de foto's te maken als er voldoende daglicht binnen valt. Zo zijn de afbeeldingen goed belicht, wat een mooiere foto als resultaat heeft. Zorg dat u van alle ruimtes minimaal één foto maakt, zodat bepaalde ruimtes niet als een verrassing komen voor iemand die voor een bezichtiging langs komt. 

Waarom u uw woning op Nuwoning moet plaatsen

Niet alleen heeft Nuwoning een zeer groot overzicht van huurwoningen, zodat veel mensen hier komen om naar woningen te zoeken, maar er is ook een handige manier om woningen te filteren. Door de woningen te filteren op relevante eigenschappen kunnen mensen zeer gericht zoeken naar een woning die perfect bij hun past. Als u de advertentie dus van zo veel mogelijk relevante informatie over uw woning voorziet, is de kans groot dat mensen uw advertentie gaan bekijken en ook daadwerkelijk interesse hebben in uw woonruimte. Dit maakt Nuwoning dus niet alleen ideaal voor verhuurder, maar ook voor huurders.