Verhuren bij Nuwoning

Heeft u tijdelijk of permanent woonruimte beschikbaar en bent u op zoek naar een geschikte huurder? Dan bent u bij Nuwoning aan het juiste adres. Plaats uw woonruimte op Nuwoning.nl en maak gratis gebruik van de vele bezoekers die op zoek zijn naar een huurwoning. Zorg dat u de advertentie van zoveel mogelijk relevante informatie voorziet, zodat potentiële huurders een goed beeld krijgen van de woonruimte.

Voor het gemak bewaren wij de ingevoerde woningen zodat u deze weer snel en simpel offline en weer online kunt plaatsen.

Zelf woningen verhuren

 

 

Huurders

Om eenvoudiger potentiele huurders goed te kunnen beoordelen vragen wij deze het gebruikersprofiel zo volledig mogelijk in te vullen om verhuurders een correcte indruk van zichzelf te geven. Om de gecreerde indruk zoveel mogelijk bevestigd te krijgen is het niet onverstandig naar bewijs te vragen zoals een paspoort en loonstrookje, het is immers uw woonruimte die u beschikbaar stelt aan een ander, dus wilt u wel zeker weten dat het om een betrouwbare huurder gaat.

Voor kandidaat-huurders kunt u een bezichtiging inplannen. Als een kandidaat-huurder vervolgens besluit om uw woonruimte te gaan huren dient je een huurovereenkomst op te (laten) stellen. Voor de sleuteloverdracht kunt u een inspectierapport op laten maken door een hierin gespecialiseerde deskundige, zodat u bij eventuele schade bewijs hebt hoe de woning er bij aflevering uit heeft gezien.

Leegstandswet

Ook als uw vastgoed te koop aangeboden staat is het mogelijk deze (gedeeltelijk) te verhuren met een passende clausule voor ontbinding, mocht zich een koper melden. De verhuur geschied in dit geval op grond van de "Leegstandswet".

Veilig verhuren

Voorafgaand aan het tekenen van de huurovereenkomst kunt u vragen om een kopie van het paspoort of eigendomspapieren.  U kunt er als eigenaar voor kiezen om deze maatregel te nemen, zodat u niet door derden gedupeerd kunt worden. Laat u hier in adviseren door een deskundige.